Ο μοντέρνος χώρος, δένει αρμονικά με τις δημιουργίες, του chef Ιπποκράτη Αναγνωστέλλη, σε ένα περιβάλλον lifestyle, αισθητικής, ποιότητας αλλά και έμπνευσης, αφού διαθέτει στοιχεία από all time classic brasserie και bar-restaurant του Λονδίνου.
Η κουζίνα έχει τα σωστά «πατήματα» και σε συνδυασμό, με το service και την wine list, η οποία είναι πολυσυλλεκτική και τρομερά ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις του είδους, δημιουργούν ένα ονειρικό περιβάλλον, στο κέντρο, της Αθήνας.
Ο χαρακτήρας του menu, ταυτίζεται απόλυτα με την διεθνή κλασική δημιουργική κουζίνα, καλύπτοντας στο maximum τις απαιτήσεις των πελατών.
Τα κύρια πιάτα είναι πεντανόστιμα. Η φρέσκια γλώσσα, το σνίτσελ, το λαβράκι μαριναρισμένο με ceviche, ήταν άψογα. Η πάπια confit, είναι ζουμερή και νόστιμη και σερβίρεται με δυο πετυχημένες σάλτσες. Όσον αφορά το σνίτσελ, είναι γευστικό, τραγανό με μια ωραία αίσθηση, ενώ η ταλιάτα από λεπτό διάφραγμα, ήρθε στην ώρα της και σωστά ψημένη.
Το κλασικό profiterole, το θαυμάσιο και τραγανό mille-feuille με ταχίνι, η κρέμα της κατά τα άλλα καλής pavlova, είναι ιδανικές προτάσεις για να κλείσετε το δείπνο σας.
Στον επίλογο της βραδιάς, θέλω να επισημάνω δυο στοιχεία. Οι μουσικές επιλογές ήταν υπέροχες ενώ ο κόσμος που το επισκέπτεται, είναι ο καλύτερος της Αθήνας. Το απόλυτο lifestyle, βρήκε τον εκφραστή του. Δεν είναι τυχαίο, που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, γέμισε ασφυκτικά με κόσμο και απέσπασε θετικές κριτικές.
INFO:
Πατριάρχου Ιωακείμ 38, Κολωνάκι Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 0723 8334
Ιστοσελίδα: zurbaranathens.gr
Facebook: Zurbaran Athens
*Ανοιχτά καθημερινά, μεσημέρι-βράδυ