Το χαβιάρι μπορεί να έχει ταυτιστεί με την πολυτέλεια και την εκλεκτή γεύση. Η Ekaterina Bataeva, μια νέα γυναίκα CEO, και η ομάδα γυναικών που την πλαισιώνει στη Volzhenka έχουν στόχο να αλλάξουν την αντίληψη γύρω από τους τρόπους παραγωγής του, προσελκύοντας μια νέα γενιά καταναλωτών. Το artisanal χαβιάρι Volzhenka πληροί όλα τα χαρακτηριστικά ποιότητας ως το απόλυτο slow food και θεωρείται leader στην αγορά.
Η οικογένεια Volzhenka μετράει περισσότερα από 50 χρόνια στην καλλιέργεια χαβιαριού στην Κασπία Θάλασσα. Το 2007 η επιχείρηση επεκτάθηκε στην Ευρώπη, όμως οι experts από την πρώτη φάρμα συνεχίζουν να μοιράζουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, εφαρμόζοντας τους πιο αυστηρούς ελέγχους. Το χαβιάρι Volzhenka έχει τη φήμη για την πιο άγρια και αυθεντική γεύση χαβιαριού στον κόσμο. Παράγεται με sustainable πρακτικές και cruelty-free αρχές, χωρίς καθόλου χρήση χημικών, βήματα που αναπτύχθηκαν μετά από δεκαετίες ερευνών. Οι οξύρρυγχοι εκτρέφονται με DNA από τους προγόνους τους στην Κασπία, τρέφονται μόνο με φρέσκια τροφή, ενώ οι φάρμες χρησιμοποιούν νερό πηγής, ώστε να μιμούνται το φυσικό περιβάλλον των ψαριών.
Το world class χαβιάρι Volzhenka αιχμαλωτίζει όλη την υψηλή γεύση και ποιότητα, ώστε να μπορείτε να το απολαμβάνετε και au naturel. Η υπεροχή του κρίνεται στην κάθε λεπτομέρεια, όπως οι γυάλινες συσκευασίες εμπνευσμένες από τα γαλλικά κρύσταλλα Lalique με τα ασημένια καπάκια, που αναβαθμίζουν αισθητικά το art de la table, ολοκληρώνοντας αυτή την εμπειρία απόλαυσης. Τη high-end ταυτότητα της Volzhenka υπογράφει ο design maestro, Ramdane Touhami, founder του beauty brand Officine με το χαρακτηριστικό apothecary-style, αντλώντας έμπνευση από το περιβάλλον της Κασπίας Θάλασσας.
«Μας αρέσει να παράγουμε χαβιάρι που εμπνέει τους ειδήμονες και βοηθά τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τις αποχρώσεις και τις δυνατότητές του. Είμαστε μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση με δεκαετίες εμπειρίας στην εκτροφή και τη διατήρηση των αυθεντικών οξυρρύγχων, ώστε να παράγουμε το πιο αληθινό και εκλεκτό χαβιάρι. Είμαστε αφοσιωμένοι στο χαβιάρι μας, όπως ένας οινοποιός στο κρασί του, και θέλουμε οι άνθρωποι να γευτούν την άγρια γεύση του», περιγράφει η Ekaterina Bataeva.
Πηγή: vogue.gr