Πολυσυλλεκτική κουζίνα, με άψογο service και wine list, που καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών, ο Θοδωρής Δρίβας, ακροβατεί ανάμεσα στην επιτυχία και στην καθιέρωση, αφού η εμπειρία που διαθέτει τον κατατάσσει σε αυτούς που ξέρουν να παίρνουν τα εύσημα σε καιρούς πολύ δύσκολους και απαιτητικούς. Ιδιαίτερη μνεία, πρέπει να γίνει στα cocktails αλλά και στον καλύτερο κόσμο που το επισκέπτεται από την πρώτη ημέρα έναρξης του.
Στα ατού του, έρχεται να προστεθεί και η θέα που από την βεράντα του, βλέπει απέναντι την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.
Ξεκινήσαμε την ρεστοκριτική μας με την πατατοσαλάτα Ramen style, με τραγανή πάπια και αυγό ποσέ. Συνεχίσαμε με τα κυρίως. Το κοτόπουλο Tikka και το Roast Beef γάλακτος, ήταν εξαιρετικά. Ο επίλογος, γράφτηκε με την πανακότα καρύδας, με ψητό ανανά σε σιρόπι δυόσμου/τσίλι και την cremeux πικρής σοκολάτας και passion fruit.
Τα υλικά είναι πρώτης ποιότητας, οι συνδυασμοί ευρηματικοί, οι κριτικές που έχει αποσπάσει κατά καιρούς, είναι όλες θετικές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι η απαραίτητα κράτηση, γιατί όλες τις ημέρες, επικρατεί το αδιαχώρητο. Ο Θοδωρής Δρίβας, βάζει την υπογραφή του, σε ένα επιτυχημένο concept.
INFO:
Μάρκου Μουσούρου 1
210 9210098