Υπέροχη θέα, υψηλή αισθητική και μια μεσογειακή κουζίνα, με διεθνείς επιρροές, συνθέτουν το σκηνικό σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια των Νοτίων προαστίων.
Το service κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια, η wine list περιέχει πολλές και σημαντικές ετικέτες και η κράτηση επιβάλλεται όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αφού πρόκειται για ένα all day bar restaurant.
Ξεκινήσαμε την ρεστοκριτική μας, με μια σαλάτα κινόα. Από ορεκτικά και με την βοήθεια του chef always, πήραμε το cheviche λαυράκι και το βασιλικό καβούρι. Η εκτέλεση τους ήταν άψογη. Μην ξεχνάτε ότι η εικόνα είναι σημαντική. Από κυρίως η αστακομακαρονάδα, το ribeye και το iberico pata negra ήταν απλά τέλεια. Δύσκολα πιάτα και τα τρία και η εκτέλεση τους απαιτεί εμπειρία και ταλέντο. Φαίνεται, ότι ο chef τα διαθέτει και το αποδεικνύει εμπράκτως κάθε φορά που θα του ζητηθούν!
Ο επίλογος γράφτηκε με το τέλειο καταΐφι (γεμιστό με κρέμα σιμιγδάλι, αρωματισμένη με μοσχολέμονο, σάλτσα λωτού και παγωτό βανίλιας Μαδαγασκάρης.)
Ο Όμιλος Σταθοκωστόπουλου για άλλη μια φορά δείχνει σοβαρότητα, εμπειρία, ενημέρωση, τόσο στις ανάγκες της αγοράς, όσο και στις απαιτήσεις των πελατών. Αυτός είναι και ο λόγος που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στα τόσα χρόνια ύπαρξης του.
INFO:
Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα 166 73
21 0899 2453