Ο Βασίλης Καφαλούκος, ισσοροπεί με απόλυτη ακρίβεια, ανάμεσα στην εμπειρία και στις ανάγκες της εποχής, προσθέτοντας στο menu του εστιατορίου του, αισθητικη ποιότητα και φυσικά την τεχνική του γνώση. Με καλαισθησία, σωστές εκτελέσεις και αγαστή συνύπαρξη νεοτερισμών, πετυχαίνει το δέσιμο των υλικών, δίνοντας με επιτυχία στο Ramino, την αύρα ενός σύγχρονο grand restaurant. Η καλόγουστη ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό πάντα με την θερμή φιλοξενία και τις κατάλληλες μουσικές επιλογές, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον, για να περάσετε τέλεια.
Ξεκινήσαμε με το φιλέτο σολομού, με πουρέ από αρακά, φυστίκι, χειροποίητο ζυμαρικό με ρικοτα και παντζάρι. Υπέροχος ήταν και ο μαρινάτος σολομός, με πίκλες, κέτσαπ αγγουριου, “χιόνι” ξινόγαλου με αγριοράπανο. Νοστιμότατο ήταν και το mozzarella buratta, με κέικ μαϊντανού, οσμώμενα ντοματίνια και grapefruit textures. Η βραδιά μας έκλεισε με το αποδομημένο τιραμισού, με espresso – cocoa sponge, crème anglaise και moka crumble.
INFO:
Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 38, Γλυφάδα 166 74
21 0894 4430