«1905 LONDON»: ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΗ «ΨΥΧΗ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
byΧοχλιοί μπουμπουριστοί, φρέσκες γαρίδες με σουτζούκι και αυγοτάραχο ή σκιουφιχτά με κυνήγι εποχής. Το νέο εστιατορικό project του Νίκου Νυφούδη και της ομάδας του…
Χοχλιοί μπουμπουριστοί, φρέσκες γαρίδες με σουτζούκι και αυγοτάραχο ή σκιουφιχτά με κυνήγι εποχής. Το νέο εστιατορικό project του Νίκου Νυφούδη και της ομάδας του…
Φέτος κλείνουν εξήντα χρόνια από την πρώτη κολεξιόν που υπέγραψε με το όνομά του ο Yves Saint Laurent, ο σχεδιαστής που ενσάρκωσε μοναδικά την…
Ολική επιστροφή στον χώρο των εκδόσεων κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος, μετά την επανέκδοση του περιοδικού Nitro, αναλαμβάνει εκδότης όλων των Μέσων του…
Ένα υπερπολυτελές μικτό project που κυοφορούνταν τους τελευταίους μήνες και περιλαμβάνει ξενοδοχείο με «επώνυμες» κατοικίες, ενώ διαθέτει απολύτως «πράσινα» χαρακτηριστικά, ώστε να αποτελέσει την…
Το Παρίσι ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος προορισμός πόλης στον κόσμο, σύμφωνα με μελέτη που αξιολογεί τις πόλεις ως προς τον τουρισμό, τη βιωσιμότητα και τις…
Η φήμη του γαστρονομικού θησαυρού της Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Είναι η πρώτη ελληνική πόλη που προστέθηκε στο δίκτυο των Δημιουργικών…
Καθώς η χρονιά τελειώνει και αναμένουμε με ανυπομονησία το 2023 -και ό,τι αυτό θα μας φέρει- υπάρχουν κάποια πράγματα που φαίνονται ήδη συναρπαστικά. Αυτά…
Η ελληνική ναυτιλία πατροπαράδοτα στηριζόταν στην οικογενειοκρατία. Ο προσωποκεντρικός χαρακτήρας στον τρόπο διοίκησης των εταιρειών συνέβαλε στην επιτυχία του ελληνικού θαύματος των επτά θαλασσών….
Οι εποχές που η Ελλάδα ήταν το “μαύρο πρόβατο” της Ευρώπης έχουν παρέλθει. Σήμερα η Ελλάδα ξεχωρίζει για την ποιότητα της δημοσιονομικής διαχείρισης και…
Η Άννα Αδριανού έγραψε ένα σύγχρονο έργο, τις “Πιο δυνατές” με αφορμή το έργο του Αυγούστου Στρίντμεπργκ “Η πιο δυνατή” και το παρουσιάσε στο θέατρο…