PERE UBU
byΟ συνδυασμός της φινέτσας και της gourmet κουζίνας, κάνει το εστιατόριο διαφορετικό αφού η ποιότητα των αγνών βιολογικών υλικών, η τεχνογνωσία και η όρεξη…
Ο συνδυασμός της φινέτσας και της gourmet κουζίνας, κάνει το εστιατόριο διαφορετικό αφού η ποιότητα των αγνών βιολογικών υλικών, η τεχνογνωσία και η όρεξη…
Η άψογη τεχνική εκτέλεση των πιάτων, το περιβάλλον, η αισθητική που συνδυάζεται με την πολυτέλεια, δημιουργούν κάτι το μοναδικό στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Ο Γιάννης Μαρακάκης,…
«H Νέα Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει, δεν νομιμοποιεί και δεν αποδέχεται το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες» τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος,…
Η Βαλεντίνα Καραπάνου κατάγεται από την όμορφη Πιερία και το βουνό των Θεών του Ολύμπου. Γνωστή στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης ως VK έχει ως…
Αίγλη από το παρελθόν, σχεδιασμός από το μέλλον και αεροπλανικό κοπκιτ για το Frauscher, δείχνει ξεκάθαρα το μέλλον με έντονα τα στοιχεία της πολυτέλειας…
Είναι δύσκολο να καταλήξεις σε μία τελική επιλογή, αφού όλες τους έχουν την δική τους προσωπικότητα και μοναδικό attitude. Πολλές φορές από την συγκεκριμένη…
Δυναμισμό, ποιότητα, ενημέρωση και αισθητική, είναι στοιχεία, που συνθέτουν την προσωπικότητα της Βάσως Μητρομάρα. Λατρεύει τη δημοσιογραφία, ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις, μεταφέροντας την…
Γεννήθηκε στην Γερμανία και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι 21 ετών και σπουδάζει Φιλοσοφία και Παιδαγωγική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατά καιρούς έχει πάρει μέρος σε διαφημιστικά…
Το sushi είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά, γι αυτό και όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος προσπαθώ να το απολαμβάνω στην καλύτερη εκδοχή του. Το…
Το ολοκαίνουργιο fine dining εστιατόριο στο Margi, στη Βουλιαγμένη, με chef τον Παναγιώτη Γιακαλή, δημιουργεί προσδοκίες ενώ βρίσκεται σε δημιουργική τροχιά, με την ποιότητα…