BARBAROSSA: SUSHI CHOICES
byΤο εστιατόριο του Χαλανδρίου, σημείωσε τεράστια επιτυχία. Με το που ξεκίνησε έκανε δυναμική απόβαση στα Βόρεια Προάστια, φέρνοντας την Μεσογειακή κουζίνα, από το κυκλαδίτικο…
Το εστιατόριο του Χαλανδρίου, σημείωσε τεράστια επιτυχία. Με το που ξεκίνησε έκανε δυναμική απόβαση στα Βόρεια Προάστια, φέρνοντας την Μεσογειακή κουζίνα, από το κυκλαδίτικο…
Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το sushi bar, στον Χολαργό, έκανε τον Όμιλο Shisan, να ανοίξει το ίδιο και στο κέντρο της Αθήνας. Casual…
Ο Σπύρος Τσαλαβούτας, συνδύασε με επιτυχία τη Μεσογειακή κουζίνα με τις απαιτήσεις των πελατών, σε ένα χώρο πολύχρωμο, με ετερόκλιτες καρέκλες, παλιά παιχνίδια και…
Το τελευταίο διάστημα έχουν εξαντληθεί οι έρευνες και οι αναλύσεις με τα προβλήματα της κοινωνίας. Οι τηλεοπτικοί δέκτες, το μόνο που καταφέρνουν με επιτυχία,…
Η Ιωάννα Σιαμπάνη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Όταν αποφοίτησε από το σχολείο, σπούδασε Δημοσιογραφία και Σχέδιο Μόδας. Σήμερα η Ιωάννα, ασχολείται επαγγελματικά με…
Παραφράζοντας το μότο «Ο δρόμος της υπερβολής οδηγεί στο παλάτι της σοφίας» θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το φιδίσιο μονοπάτι που ξεκινάει από…
Πριν τη δημιουργία του “The Superyacht Book”, o Tony Harris ξόδεψε μία δεκαετία ως εκδότης και CEO του περιοδικού Boat International, κάτι το οποίο…
Η Google επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να προχωρήσει με τα σχέδιά της για την κατασκευή νέων γραφείων της στο Λονδίνο, ύψους 1 δισεκατομμυρίων βρετανικών…
Μέχρι σήμερα δεν είχα μπει στην διαδικασία επιλογής, επειδή λατρεύω την δουλειά μου και είναι δύσκολο, να ξεχωρίσω. Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια και κάτι, από…
Για άλλη μια φορά φλέρταρε με την επιτυχία ο Γιάννης Μωράκης και τα κατάφερε! Ο ταλαντούχος chef, Χρόνης Δαμάλας, υπογράφει ένα menu που συνοδεύεται…