ΝΕΡΑΝΤΖΙ

Φωτεινό, κομψό και με πάτωμα σκακιέρα. Με το που άνοιξε το Νεράντζι, στο ισόγειο ενός νεοκλασικού στη Μητροπόλεως, κέρδισε τις εντυπώσεις, αφού το menu, το επιμελείται ο Έκτορας Μποτρίνι, σε ένα περιβάλλον αρκετά ζεστό και φιλικό, με το service να καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών.

Ξεκινήσαμε με την σαλάτα, με μικρά πράσινα φύλλα, γαρίδες τεμπούρα και spicy σάλτσα. Συνεχίσαμε με τον κυβισμό καπνιστού σολομού, ουασάμπι, βασιλικό και εσπεριδοειδή και την φάβα με αργοψημένο χταπόδι, σε κόκκινο κρασί, μάραθο και κρεμμάκια τουρσί. Ενώ για κυρίως επιλέξαμε τις παπαρδέλες με γαρίδες και τον χοίρο ιβηρικό, με πουρέ μήλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η winelist, περιέχει αρκετές ετικέτες κρασιών.

Διακρίναμε μια έμπνευση και μια διάθεση για δημιουργία σε όλα τα πιάτα, αφού η κουζίνα είναι μεσογειακή διεθνής και αρκετά δημιουργική.

Η γαστρονομία του Έκτορα Μποτρίνι, είναι κάτι το ιδιαίτερο, αφού συνδυάζει στοιχεία ποιότητας, αισθητικής και επιρροών. Αξίζει να το επισκεφθείτε!

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία την κα. Α. Παπαλόη!

INFO:

Mητροπόλεως 72, Αθήνα

210 3315836

 www.nerantzi.com.gr

www.facebook.com/Nerantzirestaurants

8
8