Έχει τη δική του εμβληματική ιστορία. Απίστευτη θέα, άνετοι χώροι, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες μουσικές επιλογές και το αυστηρό επαγγελματικό service, συνθέτουν μια τέλεια εικόνα. Η κουζίνα είναι πολυνησιακή με έμφαση, στο sushi και με μια λίστα από ετικέτες κρασιών, που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ξεχωρίσαμε τα california roll (καβούρι, αβοκάντο, αγγούρι & μαγιονέζα). Το Black Cod (μαύρος μπακαλιάρος), ήταν άψογος τόσο σε ποιότητα όσο και σε εκτέλεση. Τα φιλετάκια μόσχου (με τραγανές πατάτες allumette και σάλτσα teriyaki), ήταν εξαιρετικά. Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκε και το chilli crab (τηγανητός βασιλικός κάβουρας, με πιπερόριζα και φρέσκο κρεμμυδάκι). Ο επίλογος της βραδιάς γράφτηκε με μους σοκολάτα γάλακτος (με μάνγκο και φρούτα του πάθους, με παγωτό βανίλια).

Είναι σημαντικό ένα εστιατόριο όπως το «Kohylia», να έχει τη δική του πορεία στο γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας. Η ποιότητα των υλικών, το ταλέντο του chef, οι επιρροές από ξένες κουζίνες, καθώς επίσης και η τοποθεσία, το κάνουν μοναδικό από πολλές απόψεις.

INFO:

Grand Resort Lagonissi

40 χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγο­νήσι,

Τηλ. επικοινωνίας 2291076000

www.lagonissiresort.gr/el/dining/athens-restaurant-kohylia

www.facebook.com/GrandResortLagonissi