Η ιστορία του είναι μοναδική, με το πέρασμα των χρόνων! Το έχουν επισκεφτεί διάσημες προσωπικότητες, από όλα τα πλάτη και μήκη της γης. Η ανώτατη αίσθηση κύρους που αποπνέει σε κάνει να αίσθάνεσαι, όταν βρίσκεσαι στο χώρο, μοναδικός!
Ο executive chef, Νίκος Σκλήρας, προσφέρει μοναδικές στιγμές γαστρονομίας, αφού τόσο η εμπειρία του, όσο και η άψογη εκτέλεση των πίατων, καλύπτει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των θαμώνων.
Ο εξαιρετικός μονόλογος διαρκείας, που έχει με την επιτυχία και την καθιέρωση, ο Νίκος Σκλήρας και σε συνδιασμό με την άψογη συνεργασία με τον Χρύσανθο Πανά, τον τοποθέτησαν πολύ ψηλά στον γαστρονομικό χάρτη της χώρας.
Επιλέξαμε κάποια πιάτα που από την περιγραφή τους ήταν «υπερπαραγωγή».
Ξεκινήσαμε με σαλάτα, με ντοματίνια, κατίκι, κριθαροκούλουρο, καπαρόφυλλα, κρίταμο, νερό ντομάτας και balsamico. Τόσο το tartare κιτρινόπτερου τόνου σε αβοκάντο, με sesame crisp όσο και τα χτένια, ελαφρά ψημένα, fregola pasta, bisque αστακού και φινόκιο, ήταν εξαιρετικά. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα special rolls. Μεταξύ άλλων, δοκιμάσαμε τα crunchy spicy tuna (τόνος, πράσινο φύκι, αβοκάντο, tempura flakes, tobico sauce, spicy creamy sauce) και τα salmon & tuna teriyaki (σολομός, τόνος, αβοκάντο, tobiko wasabi, cream cheese, teriyaki sauce). Η wine list του εστιατορίου, είναι πλήρης αφού περιέχει τις καλύτερες ετικέτες κρασιών.
Η σύγχρονη πινακοθήκη τέχνης και ταλέντου, από ένα chef που ξέρει να δίνει το στίγμα του σε δύσκολους καιρούς είναι πλεόν αδιαμφισβήτητο γεγονός.
INFO:
Λεωφ. Ποσειδώνος 66, Βάρη 166 72
www.facebook.com/IslandAthensRiviera