Η πολυτέλεια και η καινοτομία του IBO restaurant, είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά που κερδίζουν τους επισκέπτες του με την πρώτη ματιά. Η νεά δημιουργία των επιχειρηματίων Γιάννη Παπαδόπουλου, Αντώνη Λουκά και Γιάννη Παπαϊωάννου, βρίσκεται στην Κηφισιά και έχει ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές.
Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του εστιατορίου, παίζουν οι δημιουργίες του executive chef Γιώργου Τσαπάρα. Η διεθνής κουζίνα του, περιλμβάνει αμέτρητες επίλογες στο menu, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Η wine list, είναι πλήρης, καλύπτει πολλές από τις απαιτήσεις των πελατών, προσφέροντας ετικέτες που θα βάλουν τον πελάτη σε δίλημμα.
Η σαλάτα με παντζάρι σε 3 τρόπους, πορτοκάλι, shimeji, κοκάρι, crumble ταχίνι, όπως και ο τόνος, με µάνγκο, αβοκάντο, σάλτσα ponzu, παστινάκι, σάλτσα gastrique, ήταν μόνο η αρχή. Ξεχωριστά ήταν το USA black angus και το risotto, με ποικιλία άγριων µανιταριών και φρέσκια µαύρη τρούφα. Ο επίλογος της βραδιάς, γράφτηκε με την lemon pie, με βάση sable µε cremeux λεµόνι, µαρέγκα αρωµατισµένη µε λουίζα, sponge cake matcha. Το γαλακτομπούρεκο, με καραµελωµένο φύλλο κρούστας γεµισµένο µε κρέµα σιµιγδαλιού, cremeux µελιού, σιρόπι µπαχαρικών και honeycomb, ήταν τέλειο.
Αναμφισβήτητα, είναι ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες, καθώς μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ένα ασυναγώνιστο brunch ή ακόμα και cocktails, που είναι το δυνατό χαρτί του. Μαζεύει τον καλύτερο κόσμο των βορείων προαστίων, ενώ οι μουσικές επιλογές είναι κατάλληλες.
Η Έλλη Χριστοδούλου, έχει αναλάβει την διεύθυνση των δημοσίων σχέσεων, κάνοντας συγκροτημένη δουλειά.
INFO:
Κολοκοτρώνη 12, Αθήνα 145 62
21 0623 0060