HARRODS CHOCOLATE HALL

Η σοκολάτα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία των Harrods. Το παγκοσμίου φήμης πολυκατάστημα, άνοιξε τον πρώτο του πάγκο ζαχαροπλαστικής το 1870, προτού ξεκινήσει τη δική του παραγωγή σοκολάτας στις αρχές του 19ου αιώνα. Μέχρι τη δεκαετία του 1970, περισσότεροι από 100 τόνοι σοκολάτας παρήχθησαν στο διάσημο κατάστημα Knightsbridge.

Το άνοιγμα της αίθουσας σοκολάτας σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στο ταξίδι του Harrods.

Χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο, για να δημιουργηθεί ένα πολυτελές περιβάλλον, καθώς και σύγχρονη τεχνολογία, όπως οι υπερσύγχρονες μετρητές κλιματολογικού ελέγχου για την αποθήκευση ζαχαροπλαστικής, εξασφαλίζοντας την φρεσκάδα και τη γεύση του προϊόντος.

Οι επισκέπτες του καταστήματος, θα μπορούν να βλέπουν τη διαδικασία που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες για την δημιουργία χειροποίητων σοκολατών – από φρέσκα κουφέτα έως και σοκολάτες με φρούτα – αλλά και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται.

10
10