Η άψογη τεχνική εκτέλεση των πιάτων, η σχέση ποιότητας και τιμής, η εμπειρία της chef Έλενας Μπαλάσκα, σε συνδυασμό με τον chef Αντώνη Κουρκούτα (executive sushi chef του Ithaki Restaurant), που έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην ιαπωνική και λατινοαμερικάνικη κουζίνα, αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό» δίνοντας το δικό τους στίγμα στο menu.
Ξεκινήσαμε με την ανάμεικτη σαλάτα, tiger shrimp, με γαρίδες, yuzu truffle dressing και παρμεζάνα. Συνεχίσαμε με το καρπάτσιο σολομού (με ελαιόλαδο, dressing tosazu, σπαράγγια, αγριοράπανο) και τα μίνι μοσχαρίσια μπέργκερ (τυρί brie, φρέσκια τρούφα, μαρούλι, ντομάτα, μαγιονέζα τρούφας).
Δεν θα μπορούσαμε να μην δοκιμάσουμε τα sushi rolls. Τα shrimp rolls, με πικάντικη γαρίδα τεμπούρα, σολομό και σάλτσα χέλι καθώς επίσης και τα spicy crab rolls, με πικάντικο βασιλικό καβούρι, σάλτσα τσίλι, αυγά χελιδονόψαρου με yuzu, ήταν εξαιρετικά.
Για κυρίως, επιλέξαμε το Black Cod (μαύρος μπακαλιάρος μαριναρισμένος σε Den miso) και το Hanger Steak (μοσχαρίσιο διάφραγμα, achiote, chutney ντομάτας).
Το κλείσιμο της βραδιάς έγινε με τα γλυκά, pina colada (με καραμελωμένο ανανά, namelaka καρύδας, ελαφριά κρέμα τυριού) και το coconut (με τραγανό κέλυφος μαρέγκας, cremeux caramelia,χώμα σοκολάτας).
Η wine list, είναι από τα δυνατά χαρτιά του εστιατορίου, ενώ το service κινείται αυστηρά σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπεύθυνος για αυτό, είναι ο Στράτος Τζάνος, ο οποίος ξέρει να συνδιάζει εμπειρία και αποτέλεσμα. Ο restaurant manager, Λουκάς Κούτουλας, με τη συνέπεια και την εμπειρία που διαθέτει, αποτελεί πρότυπο στο χώρο στον οποίο κινείται. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε, ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια ενώ η αισθητική που υπάρχει, σε συνδυασμό με την διακόσμηση, κάνουν το Goya Gastrobar, σημείο αναφοράς.
INFO:
Γρηγορίου Λαμπράκη 34, Γλυφάδα
210 963 7120