Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα από 1η Ιουνίου, με δυνατές γαστρονομικές προτάσεις και έναν ιδιαίτερο δυναμισμό που δείχνουν οι chef, αφού πλέον η ελληνική γαστρονομία, έχει αλλάξει επίπεδο. Η Galazia Hytra, εκτός από την απίστευτη οικεία ατμόσφαιρα, βρίσκεται σε ένα ιδανικό σημείο, για να απολαύσετε και το ηλιοβασίλεμα.
Το εστιατόριο παρουσιάζει το καινούργιο του μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο executive chef, Τάσος Μαντής, με τα πιάτα να κινούνται στον άξονα της νέας ελληνικής κουζίνας.
Χταπόδι με φάβα, κρίταμο και καπαρόφυλλα, καθώς και το λαυράκι με κριθαράκι είναι μερικά από τα κορυφαία πιάτα. Για το τέλος σας περιμένει, μια mousse σιμιγδαλένιου χαλβά, που θα σας θυμίσει παιδικές στιγμές.
Πρόκειται για ένα ρεσιτάλ υψηλής μαγειρικής τέχνης, με καλαισθησία, σωστές εκτελέσεις, ευρηματικούς συνδυασμούς υλικών και πολύ εμπειρία. Κουζίνα υψηλών επιδόσεων, αφού πρόκειται για ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Αστέρα.
INFO:
The Westin Athens, Astir Palace Resort