Ένα σύγχρονο αντίληψης steak house, συνεχίζει την παράδοση σε μια περιοχή όπου το κρέας έχει την τιμητική του, από πολλές απόψεις. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εξασφαλίζει ακρίβεια στο ψήσιμο, ενώ το service του κινείται σε επαγγελματικά επίπεδα.
Η διακόσμηση κινείται σε μοντέρνο στυλ, με το ξύλο και το μέταλλο, να συνδυάζονται αρμονικά σε ένα άνετο περιβάλλον, με διακριτικό φωτισμό και σωστές μουσικές επιλογές.
Ο marketing manager του εστιατορίου Κωνσταντίνος Αγγελίδης “κρατάει” την ποιότητα σε υψηλό level, ενώ οι διαφορετικές κοπές κρέατος που υπάρχουν, θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας.
Ξεκινήσαμε την ρεστοκριτική μας με την σαλάτα Flames(σπανάκι, ρόκα, παντζάρι, γαλλική σαλάτα, κάρδαμο, ραντίτσιο και ανθότυρο με βινεγκρέτ παντζάρι). Περάσαμε στα ορεκτικά πικάνια σούβλας και τυρί μαστέλο Χίου, με σουσάμι και μέλι. Συνεχίσαμε με τα κυρίως. Το hawaii burger(ψητό ανανά, τυρί τσένταρ, γλυκιά barbeque σως με μέλι) και τα φιλετάκια al diego(με ποικιλία φρέσκων μανιταριών και κρέμα γάλακτος), ήταν εξαιρετικά. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε το rib eye. Σωστές εκτελέσεις, συνύπαρξη νεωτερισμών, αλλά και δέσιμο υλικών, τα πιάτα ήταν άριστα τόσο από αισθητική όσο και από γεύση.
Η έμπνευση σημαίνει και αναζήτηση και αυτό το ξέρει πολύ καλά και ο chef του Flames. Είναι πολύ σημαντικό, να υπάρχει μια σύγχρονη φιλοσοφία στην εστίαση και να αποτυπώνεται αυτό μέσα από το ταλέντο και τις εμπειρίες, των υπεύθυνων των εστιατορίων. Η winelist είναι επαρκής ενώ σαν project, το συγκεκριμένο εστιατόριο, έχει σοβαρές προθέσεις να παίξει καταλυτικό ρόλο στη γαστριμαργική σκηνή της Αθήνας.
INFO:
Λεωφόρος Βάρης 102, Βάρη Αττικής
210.8996660