Η ιστορία μιλάει από μόνη της, για ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια των Αθηνών, με την μαγευτική θέα σε Ηρώδειο και Ακρόπολη, συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό και το απόλυτο τουριστικό hot spot!
Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα που διαθέτει, έχει μια απίστευτη δυναμική και αυτό οφείλεται στο chef του αποκλειστικά. Δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα που υποστηρίζουν την παραπάνω άποψη. Η wine list είναι εξαιρετική ενώ το service θα σας καλύψει πλήρως.
Ξεκινήσαμε με την σαλάτα με βασιλικό καβούρι και συνεχίσαμε με τα ορεκτικά, τα παστουρμαδοπιτάκια και τον μουσακά γαρίδας. Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν η σούπα με κρέμα σπαραγγιών με άρωμα κάρυ mandras, ο σπιτικός καπνιστός σολομός balic και το λαβράκι φιλέτο. Για το τέλος αφήσαμε το μαύρο κριθαράκι θαλασσινών και το ριζότο από ζωμό άγριου μάραθου. Η βραδιά μας έκλεισε με τις εξαιρετικές κρέπες suzette φλαμπέ, με σάλτσα πορτοκάλι και παγωτό βανίλια και με την λαχταριστή παγωμένη σούπα πεπόνι, με παρφαί βανίλια, μαστίχα και σουμάδα.
Αναμφισβήτητα ήταν από τις καλύτερες βραδιές γευσιγνωσίας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν ότι υπήρχε σωστή οργάνωση στο χώρο και σε συνδυασμό με το υπέροχο menu, το κάνει να ξεχωρίζει μακράν από αντίστοιχα εστιατόρια. Η κράτηση είναι απαραίτητη.
INFO: