History repeating, για το εμβληματικό εστιατόριο της Κηφισιάς. Με την υπογραφή του Γιάννη Μωράκη, την εμπειρία του αλλά και την προσωπικότητα του, η επιτυχία του Cash, για άλλη μια φορά είναι δεδομένη.
Η νέα εντυπωσιακή κατακόκκινη ρεσεψιόν δίνει το στίγμα της ανανέωσης. Στον κυρίως χώρο στη σάλα, υπάρχει μια μεγάλη μπάρα και μια συστοιχία από καναπέδες, με τον διακριτικό φωτισμό αλλά και την κωδικοποίηση χώρων, που διαθέτει το εστιατόριο, δημιουργεί το καλύτερο περιβάλλον για dinner και διασκέδαση.
Η κουζίνα, είναι υπό την επίβλεψη του Χρόνη Δαμάλα, έχοντας μεσογειακές και δυτικές πινελιές, δίνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα της απόλαυσης και της διάθεσης για δημιουργία. Πρόκειται για έναν πολυτάλαντο chef. Οι νόστιμες εικαστικές συνθέσεις, οι ευρηματικοί συνδυασμοί υλικών και οι σωστές εκτελέσεις, αποτυπώνουν με έμφαση, την ταυτότητά του, σε μια κουζίνα υψηλών επιδόσεων και αισθητικής.
Εξαιρετικά τα fusion ορεκτικά, το sushi και συγκεκριμένα, όλα τα ρολάκια ήταν νοστιμότατα, το black code with yuzu miso, ήταν ακριβώς όπως θέλαμε ενώ οι επιλογές κρεάτων, μας ικανοποίησαν πλήρως.
Η wine list περιέχει σημαντικές ετικέτες κρασιών, το service είναι επαγγελματικό και η κράτηση όλες τις ημέρες που είναι ανοιχτό, είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.
Η λογική του music restaurant, έγινε αποδεκτό πολύ εύκολα από τους θαμώνες, γεμίζοντας ασφυκτικά το εστιατόριο. Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο, ο Αδάμ Τσαρούχης, ανεβάζει το κέφι ψηλά, για να πάρει στην συνέχεια την σκυτάλη η Νίνα Λοτσάρη, Πέμπτη και Παρασκευή. Στην φιλοξενία και στο welcome ο Νεκτάριος Ντάλας, μια lifestyle προσωπικότητα, με αίσθηση κύρους συμπληρώνει την εικόνα του Cash.