Συγκαταλέγεται στα πιο επιτυχημένα στέκια της Κηφισιάς, με την πολύ ζεστή φιλοξενία και την απίστευτη ιταλική του κουζίνα από τον Βασίλη Καφαλούκο να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ ικανοτήτων δημιουργώντας μία πολύ προσεγμένη κουζίνα, σε ένα all day restaurant που ξέρει να ποντάρει στην αυθεντικότητα και στην μοναδική εμπειρία του Γιάννη Καλογιάννη.
Ξεκινήσαμε με την σαλάτα σολομού, με φύλλα bull’s blood, lemon spinach, πίκλα ginger, τερινα πατζαριου. Συνεχίσαμε με το vittelo tonnato, με φέτες από παστραμι, τόνος, σαλτσα ταρταρ, κάπαρη, χαβιάρι αγγουριού και μαγιονέζα λεμονιού, που ήταν εξαιρετικό. Στο ίδιο μήκος κύματος «κινήθηκε», το φιλέτο φρέσκου τόνου, πουρές αρακά με γάλα καρύδας, salicorn, δημητριακά, salsify chips και σάλτσα Tom yum καθώς επίσης και η pizza pepperoni, με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, τσίλι pepperoni, mozzarella. Η wine list, περιέχει σημαντικές ετικέτες κρασιών, που με τη σωστή επιλογή μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο δείπνο.
Η βραδιά έκλεισε το burrata με κέικ μαιντανού, pepper oil και bitter lemon marmalade. Ο pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης δίνει το δικό του στίγμα, σε όλη αυτή την πανδαισία γεύσεων.
Επικρατεί το αδιαχώρητο, γι αυτό και η κράτηση επιβάλλεται, τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα. Το service μας άρεσε πάρα πολύ γιατί τη στιγμή που το θέλαμε ήταν εκεί.
Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καλογιάννη, γιατί δημιούργησε ένα εστιατόριο με υψηλή αισθητική, standards και μεγάλες προσδοκίες.
INFO:
Αργυροπούλου 07, Κηφισσιά 145 62
21 0808 8576