Το wine bar bistro Brunello, έφερε τον αέρα της Τοσκάνης στο κέντρο της Αθήνας. Ο Γιώργος Μελισσάρης και ο Γιάννης Μωράκης, τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν τεράστια επιτυχία, στο χώρο της εστίασης, γιατί τα εγχειρήματα τους, συνοδεύονται από εμπειρία, ποιότητα και γνώση, σημαντικά εφόδια, για το στήσιμο ενός εστιατορίου. Και φυσικά την κατάλληλη ομάδα για την υλοποίηση των στόχων του. Το μενού , το υπογράφει ένα δυνατό όνομα της γαστρονομικής σκηνής, ο Μιχάλης Νουρλόγλου.
Η λίστα κρασιών είναι αρκετά εμπλουτισμένη, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών. Οι σαλάτες είναι υπέροχες, όπως επίσης τα κυρίως και τα επιδόρπια. Ξεχωρίσαμε την σαλάτα με φακές, ρικότα ηλιόσπορους και μανζτουράνα και την εκρηκτική σαλάτα πουτανέσκα με τον νοστιμότατο σολομό. Σταθερή αξία το Vitello Tonato, ενώ η πιατέλα με τα τυριά και τα αλλαντικά ήταν στο ίδιο επίπεδο.
Αυτό που συνδυάζει με επιτυχία, είναι φαγητό αλλά και καφές το πρωί, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, αφού τα τραπέζια με τα προσεγμένα σερβίτσια, τα vintage μαχαιροπήρουνα, τα αναμμένα κεριά και οι κατάλληλες μουσικές επιλογές (ιταλικά κυρίως), συνιστάται ανεπιφύλακτα, για καθημερινές και σαββατοκύριακα. Με την διαφορά ότι πρέπει οπωσδήποτε να προβείτε σε κράτηση. Στα δυνατά χαρτιά του εστιατορίου, συγκαταλέγεται και το bar, που σερβίρει υπέροχα aperitivi cocktails.
INFO:
Λουκιανού 21, Κολωνάκι
21 0724 8889