Ένα all day restaurant, στο Παλαιό Ψυχικό, γνώρισε την καταξίωση από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Κομψό, άνετο, με ένα υπερπλήρες menu από Ιταλία, θα σας κάνει να περάσετε μαγευτικά και να δοκιμάσετε μοναδικά πιάτα. Οι σωστές εκτελέσεις, τα υλικά πρώτης ποιότητας αλλά και οι συνδυασμοί -που κάνουν τον ουρανίσκο να «ταξιδεύει» κυριολεκτικά- το έχουν κάνει να αποκτήσει, φανατικούς οπαδούς.
Ξεκινήσαμε την γευσιγνωσία μας, με σαλάτα από καπνιστό σολομό, dressing με γιαούρτι, ραπανάκι και καβουρδισμένο σουσάμι. Συνεχίσαμε με το πιτσέτι salami picante, provolone και μαρμελάδα chili καθώς επίσης και με το νιόκι πατάτας, με κρέμα παρμεζάνας, λεμόνι και φουντούκι. Ακολούθησαν, το tartar λαβράκι με horseradish, αγγούρι και άνηθο και το risotto ala Milanese με ossobuco γάλακτος και κρόκο Κοζάνης.
Για κυρίως επιλέξαμε, το vitelli tonato με μοσχάρι γάλακτος, κρέμα από καπνιστό χέλι, σέλερι και κάπαρη, που ήταν εξαιρετικό ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ πατάτας, φρέσκια τρούφα και σάλτσα από κρασί Barolo. Ο επίλογος γράφτηκε φυσικά με γλυκές απολαύσεις. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο κλείσιμο της βραδιάς μας, είχαν η apple crumble, με σταφίδες και σπιτικό παγωτό κανέλα και η lemon pie.
Οι νόστιμες εικαστικές συνθέσεις, σε συνδυασμό, με την σχέση ποιότητας και τιμής, έκαναν το Barolo, να θεωρείται ένα σύγχρονο all day restaurant, σε δύσκολες εποχές.
INFO:
Δαβάκη 1, Παλαιό Ψυχικό
210 6717600