ΝοτιοΑμερικάνικο στυλ, με κύριο προορισμό τις σαφείς Αργεντίνικες επιρροές. Το Bacoa, είναι η διαφορετική επιλογή στο Κεφαλάρι που πρέπει να επισκεφτείς άμεσα. Το menu του είναι πλήρες, ενώ οι sauche που συνοδεύουν τα κρέατα, είναι αρωματικές και αυθεντικές, σε ένα περιβάλλον καλαίσθητο, λειτουργικό, με το service να κινείται σε επαγγελματικά επίπεδα και η winelist, να καλύπτει πολλές από τις απαιτήσεις των πελατών.
Το κλασσικό Rib Eye, ήταν άψογα ψημένο και ζουμερό ενώ η πικάνια, ήταν πολύ νόστιμη. Σε όλα τα πιάτα, υπάρχει το βάθος της γεύσης και η ποιότητα των υλικών, σε συνδυασμό με την όρεξη του chef για δημιουργία, προσφέρουν το κρέας σε πολλές μορφές άψογα σερβιρισμένες, με μια ιδιαίτερη αισθητική. Καθημερινά επικρατεί το αδιαχώρητο ενώ είναι από τα μέρη που θα επισκεφθώ ξανά και ξανά για τρεις λόγους: την αρμονία που υπήρχε στο χώρο, την κουζίνα και τις μουσικές επιλογές που σε ταξιδεύουν.
*Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σ.Τσόπελα για την άψογη συνεργασία του!
INFO:
Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά
210 801099