ALFREDO’S GRAND DINING

Υψηλή γαστρονομία, με κορυφαίες επιδόσεις, από έναν chef πρότυπο, που ξέρει να ελίσσεται με επιτυχία, ανάμεσα στην ποιότητα και στην αισθητική, στην πολυτέλεια και την εμπειρία.

Κάθε φορά που επισκέπτομαι την Θεσσαλονίκη, πηγαίνω στο Alfredo’s. Ο executive chef, Απόστολος Αλτάνης, με τις αμέτρητες διακρίσεις σε Χρυσούς Σκούφους και FNL βραβεία, πάντα εντυπωσιάζει με το menu και την πολύ μεγάλη ποικιλία ετικετών, ελληνικών και ξένων αμπελώνων, αλλά και με ένα service που παίρνει άριστα στην εξυπηρέτηση!

Από σαλάτες, ξεχωρίσαμε την τριλογία γαρίδας, με ζελέ μαρουλιού, κρέμα αγριορέπανου με άρωμα αντζούγιας και χαβιάρι. Συνεχίσαμε με τον σολομό, με γογγύλια, αλόη, φύλλα μουστάρδας και χαβιάρι. Στα κυρίως πιάτα, ξεχωρίσαμε την ταλιάτα ριμπάι, με ολλανδέζ κρεμμυδιού, καπνιστή πατάτα τρούφα & σος κράνμπερι καθώς επίσης και το φαγκρί με ρεβιθάδα, φινόκιο, ελιά, μύδι & άρωμα αστακού, ήταν εξαιρετικά.

Η σωστή σύνθεση των υλικών, οι άρτιες τεχνικές εκτελέσεις των πιάτων, η έμπνευση αλλά και η σύγχρονη φιλοσοφία κάνουν delete, την λέξη κριτική, αφήνοντας μόνο την απόλαυση.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν πρότυπα στην ελληνική γαστρονομία. Με αυτό τον τρόπο, ανεβαίνει επίπεδο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για μια παγκόσμια καθιέρωση!

INFO: 

12o χλμ. Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου Θεσσαλονίκη

211-311-5555

Regency Casino Thessaloniki

thessaloniki.regencycasinos.gr

10
10