A UNIQUE DINING EXPERIENCE AT AMBROSIA!!

Ρεσιτάλ υψηλής μαγειρικής τεχνικής, από έναν chef που ξεπερνάει προσδοκίες, συνδυάζοντας αποτελεσματικά αισθητική και ταλέντο, σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο.
Οι νόστιμες εικαστικές συνθέσεις, οι συνδυασμοί υλικών, οι σωστές εκτελέσεις των πιάτων και η υποδειγματική σχέση ποιότητας και τιμής, σε κάνουν να λατρέψεις το Ambrosia και τον Απόστολο Αλτάνη. Μια προσωπικότητα χαμηλών τόνων αλλά με μια δυναμική κύρους και σεβασμού που σε καθηλώνει. Οι διακρίσεις είναι πολλές, η καθιέρωση ήρθε πολύ γρήγορα και ο εξαιρετικός μονόλογος διαρκείας, που έχει με την επιτυχία είναι πλέον μόνιμος.
Δοκιμάσαμε το νέο menu του Ambrosia και μείναμε πλήρως ικανοποιημένοι. Ξεχωρίσαμε τις γαρίδες με παντζάρι & κατσικίσιο τυρί, ρόκα, καρύδια & κρέμα περγαμόντο, το καρπάτσιο αστακού με ταραμά αρωματικών, φύτρες & χαβιάρι καθώς και τα μοσχαρίσια μάγουλα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ & σος κρασιού με κάρδαμο. Αν προσθέσεις σε αυτά και την εξαιρετική wine list, μιλάμε για απολαύσεις πέραν του εφικτού.

Είναι από τα εστιατόρια που επισκεπτόμαστε και οι λέξεις κριτική, υπερβολή και λάθη, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

INFO:

Θεσσαλονίκη – Αεροδρόμιο

13ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Περαίας

Hyatt Regency Thessaloniki/ Εστιατόριο Ambrosia

Τηλέφωνο : 2310/401234, 2310/401295

10
10