Ιαπωνική φινέτσα στην άκρη της θάλασσας, σε ένα εστιατόριο που είναι διεθνές και έχει καθιερωθεί στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.
Η υψηλή αισθητική του, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την άψογη τεχνική εκτέλεση των πιάτων και το ταλέντο, του head sushi chef Τόνι Βρατσάνο, συνθέτουν ένα menu απολαύσεων, σε ένα περιβάλλον μοναδικό, με το service να κινείται επαγγελματικά και γρήγορα και η wine list να περιέχει πολλές ετικέτες κρασιών.
Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι υποδειγματική, η λογική της μετατροπής, βρίσκει πρόσφορο έδαφος, σε ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσεων.
Ξεκινήσαμε με τις σαλάτες, marinated salmon και spinach salad with truffle. Συνεχίσαμε με τα nori tacos, με caviar και avocado. Το white fish dry miso καθώς επίσης και το new style salmon, ήταν εξαιρετικά. Σειρά είχαν τα κυρίως. Το black cod και το rib eye three sauces, ήταν άψογα τόσο σε εκτέλεση όσο και σε αισθητική. Ο επίλογος της βραδιάς, γράφτηκε με το whisky cappuccino και το nobu cheesecake.
INFO:
«Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
210 8901040