Λιτός, καλοφωτισμένος χώρος, με μεγάλα τραπέζια και άνετο service, o chef, Γιάννης Λιάκου και συνιδιοκτήτης μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές δημιουργεί ένα μενού, που είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Ο κατάλογος ξεκινάει με μια κυκλαδίτικη κακαβιά και όστρακα χτένια, ενώ οι σαλάτες είναι γευστικές και σωστές σε ποσότητα. Τα ζυμαρικά και τα ριζότο είναι νόστιμα. Μου άρεσε πολύ το μπαρμπούνι ταρτάρ, με τζίντζερ τσίλι και άνθος πιπεριάς, η πληθωρική αθηναϊκή μαγιονέζα, με τα ολόφρεσκα λαχανικά της και τις πατατούλες Περού. Η wine list είναι πλήρης, ικανοποιώντας στο maximum τις απαιτήσεις των πελατών.

Το ψάρι ημέρας είναι τέλειο, ενώ οι ψαρόσουπες είναι η καλύτερη εισαγωγή που μπορείτε να κάνετε.

Δικαιολογημένα ο chef, χαρακτηρίζει το φαγητό του «real sea food», γιατί αρχικά έχει βάση την εξαιρετική πρώτη ύλη, αλλά και γιατί το ψάρι του είναι ολόφρεσκο που σε συνδυασμό με τις ιδέες του και την εμπειρία «ζωγραφίζει» πραγματικά. Η δεξιοτεχνία του, φαίνεται παντού.

INFO:

Γρηγορίου Ξενοπούλου 2, Νέο Ψυχικό

210 6722223

www.facebook.com/scorpina.seafood

8
8