Άνεση, πολυτέλεια, εμπειρία συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό στο Sea Spice, με την υπογραφή του Κώστα Τσίγκα. Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, θυμίζει, χωρίς υπερβολή νύχτες από τις χρυσές δεκαετίες στο Μονακό, με την μεγάλη μπάρα να είναι το κομβικό σημείο του μαγαζιού, μαζεύοντας την αφρόκρεμα των Νοτίων Προαστίων και γοητευτικές παρουσίες δίνοντας ένα μοναδικό τόνο, ποιότητας και lifestyleO Dj, διαμορφώνει ένα πρόγραμμα 50s, το οποίο εναλλάσσεται με λάτιν επιλογές και κλασικά, που έχουν γράψει ιστορία.

Νοστιμότατο το ψητό χταπόδι, με λευκά φασόλια, τοματίνια και ψητές κόκκινες πιπεριές. Εξαιρετικός ήταν επίσης, ο μπακαλιάρος σε miso, φρέσκα  λαχανικά edamame και miso souceo ribeye μοσχαρίσιο black angus, με πατάτες και μανιτάρια μας εξέπληξε ευχάριστα, τόσο σε ποσότητα όσο και στην εκτέλεσή του. Ορισμένες συνταγές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο Τσίγκας. Στο ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν οι γαρίδες φρέσκιες σωτέ και κυδώνια με καυτερή πιπεριά αλλά και τα rolls με καβούρι, γαρίδα, αβοκάντο και βιετναμέζικη σάλτα. Για το τέλος της βραδιάς επιλέξαμε το mont blanc με κρέμα από φινόκιο, γύρη και φρέσκα φρούτα και την pavlova με κρέμα γιαούρτι, φρέσκα μούρα και sauce από μούρα.

Το προσωπικό, ντυμένο με ποδιές, σε περιποιούνται άψογα με μία wine list, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα εστιατόρια.

Οι εντυπώσεις μας, ήταν άριστες σε όλα τα επίπεδα και φυσικά θα το ξαναεπισκεφτούμε με την πρώτη ευκαιρία.

INFO: 

Κύπρου 74, Γλυφάδα
21 2105 4489

facebook.com/seaspiceglyfada