THE SHY HORSE

Νόστιμες εικαστικές συνθέσεις, ευρηματικοί συνδυασμοί υλικών, ρεσιτάλ υψηλής μαγειρικής τέχνης με καλαισθησία και σωστές εκτελέσεις, ο chef Γιώργος Παπαθανασίου, πετυχαίνει το δέσιμο των υλικών, με το ταλέντο του και την όρεξη για δημιουργία.

Πρόκειται για έναν ultra sick χώρο, με σημασία στη λεπτομέρεια και με την επίβλεψη του γνωστού restaurant manager, Κωνσταντίνου Κυριαζή, δημιουργείται ένα περιβάλλον με υψηλή αισθητική, ζεστή ατμόσφαιρα, με στόχο την προσέγγιση της επιτυχίας.

11

Ξεκινήσαμε με το χταπόδι, το οποίο συνοδεύεται με φάβα και μαρμελάδα κρεμμυδιού. Επιλέξαμε την σαλάτα με τοματίνια βελανίδια με ελιά, κάπαρη, φρέσκο κρεμμυδάκι, μυρωδικά και κρέμα τυριού. Σειρά είχε το κυρίως menu. Το ριζότο, με παντζάρι, κόλιανδρο και ginger, ήταν γευστικό και σωστά ισορροπημένο από άποψη γεύσεων. Η νέα εισαγωγή στο menu, το ριζότο με γλυκοκολοκύθα και καπνιστή πάπια και καβουρδισμένο φουντούκι, ήταν εξαιρετικά, ανέβασε τις απαιτήσεις μας αλλά και τα standards του menu. Στο ίδιο επίπεδο κινήθηκε και το αρνάκι γάλακτος, που είναι αργοψημένο για 24 ώρες sous vide και συνοδεύεται με πουρέ και σάλτσα με ελληνικά αρωματικά βότανα. Για το κλείσιμο της βραδιάς, επιλέξαμε την τριλογία σοκολάτας, με σάλτσα από μύρτιλα και το tiramisu.

4

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία τον κ. Κωνσταντίνο Κυριαζή.

*Φωτογραφική κάλυψη Χρήστος Φίλος.

INFO:

Πατριάρχου Ιωακείμ 43

21 0723 6541

www.facebook.com/theshyhorse

8
8