Το νέο εγχείρημα του Γιάννη Μωράκη και των συνεργατών του, είναι ένα all day bar restaurant, που στέφθηκε με επιτυχία από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του. Η κουζίνα είναι ιταλική δημιουργική, με ένα menu που καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών και μια winelist, που δεν αφήνει περιθώρια δυσαρέσκειας, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Η minimal διακόσμηση, σε συνδυασμό με τον chef Γιάννη Στανίτσα, δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον και σε κάνει να είσαι μέτοχος, σε δοκιμές υψηλού επιπέδου. Αυτό που κάνει ο Γιάννης Μωράκης, με τους συνεργάτες του, Γιώργο Μελησσάρη και Γιώργο Κανελλόπουλο, είναι μια σταθερή διεισδυτική προσέγγιση στην ποιότητα, έχοντας σαν βάση την εμπειρία και την διάθεση.
Από ορεκτικά επιλέξαμε το battuto piedmont, μοσχαρίσιο κρέας ψιλοκομμένο και μαριναρισμένο με ελαιόλαδο και flakes τρούφας. Περάσαμε στο crudita carpaccio τόνου, λαυράκι και σολομού. Σειρά είχε η σαλάτα ρόκα, με παρμεζάνα και κρέμα βαλσάμικο (σερβίρεται με προσούτο ή μοσχαρίσια ταλιάτα) ενώ η pizza burrata με ντομάτα και mozzarella burrata, όπως και το ριζότο καραβίδας, συμπλήρωσαν την βραδιά γευσιγνωσίας. Τα πιάτα ήταν σωστά τόσο σε εκτέλεση όσο και σε ποιότητα. Οι επιλογές των ορεκτικών, μας άνοιξαν την διάθεση. Όσον αφορά τα κυρίως, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και από ποσότητα αλλά και από εκτέλεση. Το tiramisu και η καμμένη τάρτα ricotta με κόκκινα φρούτα, ήταν ιδανική επιλογή για το κλείσιμο της βραδιάς.
*Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιώργο Κανελλόπουλο για την άψογη συνεργασία του!
INFO:
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
21 0360 8591