Από τα κορυφαία γαστρονομικά opening του φετινού καλοκαιριού, με τον εξαιρετικό chef Στέφανο Κολυμάδη, να δίνει ρεσιτάλ ικανοτήτων στο νεοκλασικό κτίριο της Κηφισιάς. Μαγειρικές ικανότητες, έμπειρος, στυλ, ταλέντο και ενημέρωση “δένουν” αρμονικά στην προσωπικότητα του, δίνοντας του, την απαραίτητη έμπνευση για δημιουργία ενός menu υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών για την συνέχεια!
Εξαιρετικό ήταν το βασιλικό καβούρι, αρωματισμένο με πράσινο μήλο, κόλιανδρο και lime σε κανελόνι, από νερό ντομάτας σε σάλτσα μάνγκο, μαγιονέζα και κουλί αγγουριού. Το εσκαλόπ με μαρμελάδα ραβέντι, πράσινο μήλο, αφράτο μπριός και γλειφιτζούρι από τερίνα φουά γκρά και μαύρη σοκολάτα, ήταν επίσης απολαυστικό.
Τα επιδόρπια ήταν στο ίδιο μήκος κύματος, κλείνοντας μια υπέροχη βραδιά εντυπώσεων και ενθουσιασμού! Τα φρούτα του πάθους ήταν ένα art πιάτο τόσο σε εκτέλεση, εικόνα και σύνθεση. Κρέμα σοκολάτα γάλακτος με κουλί από μάνγκο και φρούτα του δάσους, ζελέ λεμονόχορτου και σορμπέ καρύδας. Είναι από εστιατόρια που θα ξανά επισκεφθώ, γιατί υπάρχει ο απαραίτητος συγχρονισμός, τόσο στην κουζίνα, όσο και στην εξυπηρέτηση. Η winelist, που υπάρχει, καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
*Ευχαριστούμε πολύ την Ευαγγελία Τζίμα για την άψογη συνεργασία της!
INFO:
Λεωφ. Κηφισίας 317, Κηφισιά
21 0807 6989